воскресенье, 24 июня 2012 г.

По страницам старого блокнота......

Страничка старого блокнота одного Великого человека. Прочитала и подумала, а ведь была любовь.....была...

"Привіт рідний!
Таке знайоме слово - унісон.Я розумію його дуже добре. Хоч поки що ти так далеко, але мої думки поряд  тобою. Адже це так важливо оточити близьку людину увагою, турботою, піклуванням і всю теплоту серця віддати тобі.
Мені здається, що ми ,немов школярі ,зустрілися вперше і це палке щире зізнання звучить урочисто.
Я обіцяю завжди бути поруч з тобою, всю свою ніжність, всю ласку , весь невичерпний запас кохання  і піклування віддати тобі, дітям, онукам.
Ось і зараз ти вже відпочиваєш, адже завтра в тебе важкий день. Я тихенько підійшла до тебе, а ти робиш вигляд неначе спиш. Я тебе просто відчуваю, моє щире зізнання в цьому не дає тобі спати. Я посміхаюсь разом з тобою. Я бачу твої смішні і такі лукаві очі, які світяться ніжністю і коханням.
Любий, хороший, рідний я  зараз поряд, в твоїх ніжних і теплих обіймах....Ти мовчиш, а говорить твоє серце, воно розповідає чудову історію нашої зустрічі. Я в сотий раз дякую Богу, що поєднав наші серця. Я вдячна Ангелам -охоронцям нашим, які домовились і поєднали нас. Я ,взагалі , вдячна Долі , що наші дороги перетнулись і ми зустріли один одного.. Я багато разів малювала картину нашої наступної зустрічі і вона завжди була майже одноковою....Ми зустрінемось поглядами, в яких буде радість і відчай втоми, кохання і нестерпна біль одинокої душі, схвильоване дихання і та чудова мить поцілунку.
Це , мабуть і є щастя.
Воно наше і ми його заслужили.Це прост неймовірно чудово відчувати дихання рідної людини поряд. Мені приємно сказати це грузинське слово "ЦАВЕТАНЕМ", яке означає - я візьму твою біль, а ти візьми мою радість.
Це слово чудодійне, неймовірно величезне надбання душі і поєднання двох коханих сердець. Самі щасливі моменти нашого життя ще попереду.
Незнаю, чи є на світі такий прилад, який заміряє щасливу людину. Якщо ні, то я знаю як можна виміряти щастя.
Цілую.
          Ціную.
                     Піклуюсь.
                                    Завдячую.
                                                    Твоя Ц."
Прочла сегодня утром ... задумалась и решила напечатать для всех вас.
Думаю, что там жила любовь.....

3 комментария:

Alexandra комментирует...

Какой всё-таки красивый и поэтичный украинский язык!

Alexandra комментирует...

Какой всё-таки красивый и поэтичный украинский язык!

Кашуба комментирует...

Саша,украинский язык занимает второе место по мелодичности.